Trending Content

AGNEZ MO ( @agnezmo ) Twitter Profile

agnezmo

AGNEZ MO

DREAM BELIEVE & MAKE IT HAPPEN! This account is supervised by management & have full rights to block any parties with negative influence in any form.

Los Angeles

Joined on 25 May, 2009

http://www.agnezmo.com

  • 1.2k Tweets
  • 17.9m Followers
  • 1.1k Following

Replying to @the_agnation: The #BrightNEZ Hallway 😜✌🏼
@agnezmo @bbrightvc

 0  0  139  Download

The #BrightNEZ Hallway 😜✌🏼
@agnezmo @bbrightvc

 527  12  139  Download

Quoted @indomendunia_

Fokus aja sama apa yang sedang kamu perjuangkan sekarang nez, dibelakangmu ada banyak orang yang sayang, mendukungmu & selalu mendoakanmu. Kami tau kamu sudah mengupayakan yang terbaik, we love you @agnezmo πŸ₯°πŸ₯° #IndonesiaRepresent

🀍🀍😘

 989  33  200

Okay times up. Back to real life 😘😘 been nice catchin up. Back to my non ending work that i love so much! Ha! πŸ€£πŸ˜‰πŸ₯° God bless uuuuu

 1,607  106  298

Quoted @adi_sutrisno46

@selliyamanto @entong373 @KASIH43165348 @HermanMM6 @agnezmo Iya Bener Bgt kata ka Selli Saatnya Kita Bangkit πŸ”₯πŸ’ͺ🏻 Hehe

😘😘

 273  15  80

Quoted @_ikhsanrizky

@agnezmo @adi_sutrisno46 Udah deh yuk fans2nya kita fokus ama part yg harus kita lakuin aja utk support the β€œart/music” when its out. 😘😘😘 begitu lagunya kita lgsg bikin trend. Let em know how strong/supportive we are 🀍🀍 i think its sooo much better than show ur complains #AGNATION

Thats the reason why, i always say, BE GRATEFUL. Budaya menghargai, jangan diganti sama budaya nyinyir dan pointing ur finger terus dooong 😘 love uuu too

 423  23  156

Quoted @hongieboyfie

dear @agnezmo thank your for always being so genuine to your music and all about the art. You are the art. Cant wait for the new music!!! 2021 AGNEZ MO WORLD DOMINATION!!! πŸ”₯

πŸ€ͺπŸ₯³πŸ₯°

 428  19  114

Quoted @AQNEZMOTV

@agnezmo This is my Happy Place...😍

Well shiiit.. mine too πŸ˜…πŸ˜

 414  20  146

Replying to @strangersru: @agnezmo @bbrightoyours Queen πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Thank you for the great colab with @bbrightvc I hope to see you collaborating again and…

 0  0  67

@agnezmo @bbrightoyours Queen πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Thank you for the great colab with @bbrightvc I hope to see you collaborating again and making an album together soon #AgnesMoxBright #BrightxAgnezMo1M

 137  4  67

Quoted @irgimy13

Seneng nih liat nyai aktif di twitter dan bales2 twit fans love you nyai @agnezmo 😘😘😘

#FYoLoveSong #AGNEZMO

😘 #igottimenow #beforeidisappearagain 🀣🀣

 349  44  124

The only β€œnegative” i need is my PCR test πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€£.

Never thought i would need β€œnegativity” in my life. #FreeFromCovid #thankGod #cantcomplain

 839  56  290

Replying to @Primusmic: @agnezmo sumber inspirasi dalam hidup saya. Saya manusia yg kdg bisa lalai belajar banyak dari @agnezmo . Belajar untuk teta…

 0  0  42

Replying to @loverforBbright: Thank you for blessed us with Bright with this wonderful cover
#BrightxAgnezMo1M
@agnezmo #agnezmo

 0  0  62

My happy place 🀍🀍😘😘🀍

 1,257  47  238  Download

Replying to @BrightsInterfan: @agnezmo thank you so much for reposted our IGS πŸ˜πŸ™

Love the collaboration so much, Wish to see other collaboration so…

 0  0  210

Quoted @the_agnation

Look at this. Who’s #1 trending in Thailand? πŸ”₯ @agnezmo @bbrightvc #BrightxAgnezMo1M

✌🏼πŸ”₯

 3,547  126  1,670

@agnezmo thank you so much for reposted our IGS πŸ˜πŸ™

Love the collaboration so much, Wish to see other collaboration soon ❀️❀️❀️

#bbrightvc #AgnezMo
#BrightxAgnezMo1M

 231  2  210  Download

Thank you for blessed us with Bright with this wonderful cover
#BrightxAgnezMo1M
@agnezmo #agnezmo

 121  3  62

@agnezmo sumber inspirasi dalam hidup saya. Saya manusia yg kdg bisa lalai belajar banyak dari @agnezmo . Belajar untuk tetap hidup dijalan yg benarπŸ‘Œβœβ€. #AGNESMO @agnezmo

 145  3  42  Download

😎

 504  49  146

Replying to @AGNEZMONEWERA: @agnezmo @twfbig @lathofya Promotion is the key, Ag. Don’t forget about that 😊

 0  0  63

Replying to @LazadaID: Lazadians, kece banget ngga sih duet @agnezmo x @bbrightvc? Mimin sampe merinding! Kalo masih pengen nonton video keren kayak…

 0  0  2,224

@agnezmo @twfbig @lathofya Promotion is the key, Ag. Don’t forget about that 😊

 147  11  63

Lazadians, kece banget ngga sih duet @agnezmo x @bbrightvc? Mimin sampe merinding! Kalo masih pengen nonton video keren kayak gini, klik & follow TikTok Lazada disini:

#YakinDariHari #LazadaID #AgnezMoxBrightvc #AGNEZMO #LazadaxAgnezMo #LazadaxBrightvc

 3,183  130  2,224  Download

End of content

No more pages to load